Au ÎNGROPAT România! Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre DEZASTRUL FINANȚELOR țării!

Au ÎNGROPAT România! Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre DEZASTRUL FINANȚELOR țării!

Au ÎNGROPAT România! Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre DEZASTRUL FINANȚELOR țării! Gelu Diaconu, fostul președinte al ANAF, a arătat că guvernul PSD a înregistrat o diferență de 5,2 miliarde euro între veniturile bugetare pe care a fost construit bugetul acestui an și veniturile reale.

Diaconu prezintă diferențele dintre cele trei valorile ale veniturilor bugetare (legea bugetului, rectificarea din septembrie și rectificarea propusă astăzi) și susține că ”toată aceasta manevră a finanțistului de mucava Orlando poate fi definită cu o sintagmă din Codul Penal: fals în acte publice”.

– 287 md lei, suma veniturilor bugetare înscrise în lege cu care au fost păcăliți atât ordonatorii de credite, cât și băgătorii de seamă din parlament la aprobarea bugetului pe 2018;
– 295 md. lei, suma veniturilor bugetare umflate din pix la prima rectificare din luna septembrie;
-cca. 271 md. lei, venituri bugetare care vor fi cu mare chin realizate efectiv la sfârșitul anului.

”Adică cu peste 5,2 miliarde de euro mai puțin. Cu care s-ar fi construit doua autostrăzi peste Carpați în anul Centenarului. Dezastru la încasările din TVA, accize, impozit pe profit, impozit pe venit, s.a., adică la taxele administrate de ANAF! Dezastru total la accesarea de fonduri europene”, a mai scris Diaconu pe Facebook.

El mai arată că ”proporțiile dezastrului au fost limitate prin golirea de lichidități a companiilor de stat profitabile și tăierea draconica a cheltuielilor, în special cu investițiile”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…

2 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

3 Imagini horror cu fesele „putrezite” ale Loredanei Chivu / Detalii din scandalul ținut departe de ochii presei

4 Așa o fi?

5 Așa o fi?