Au plătit peste 4.000 de dolari pe două băuturi la Starbucks. Cum a fost posibil

Au plătit peste 4.000 de dolari pe două băuturi la Starbucks. Cum a fost posibil

Un cuplu din Oklahoma a plătit fără să realizeze peste 4.000 de dolari pe două cafele. Aceștia și-au dat seama de greșeală când femeii, Deedee O'Dell, i-a fost refuzată o tranzacție, relatează The New York Post .

Jesse O'Dell a mers la o cafenea Starbucks în statul american Oklahoma și a comandat un Americano cu gheață și un venti caramel frappucino.

Bărbatul a achitat băuturile fără a se uita la sumă. Cei doi și-au dat seama de greșeală abia câteva zile mai târziu când o tranzacție i-a fost refuzată femeii, Deedee O'Dell, care se afla la cumpărături cu cei patru copii.

Cei doi și-au anulat călătoria în Thailanda. Foto Captură video YouTube

Cele două băuturi costau 11,83 de dolari, însă a fost adăugat și un bacșiș în valoare de 4444,44 de dolari. Astfel, totalul a fost de 4.456,27 de dolari.

Cuplul a declarat că a contactat compania pentru ajutor, iar oficialii Starbucks le-au trimis cecuri pentru a recupera banii, dar acestea au fost refuzate.

Fiindcă Jesse O'Dell a plătit peste 4.000 de dolari la cafenea , aceștia au fost nevoiți să își anuleze călătoria în Thailanda.

Un purtător de cuvânt al Starbucks a afirmat că primele cecuri au fost refuzate din cauza unei greșeli de scriere și că un nou set de cecuri a fost livrat și încasat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”