Au scos mumia din CRIPTĂ! Vosganian, mesaje halucinante despre protestatari

Au scos mumia din CRIPTĂ! Vosganian, mesaje halucinante despre protestatari

Vosganian, despre protestatari: Și eu am participat la mitinguri în anii 90, dar nu am urinat pe gardurile partidelor și nu am aruncat cu pietre în oamenii de ordine

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a postat miercuri pe Facebook un mesaj critic și cu informații scoase din context la adresa protestatarilor care au ieșit în stradă începând cu ianuarie 2017 pentru a se opune modificărilor legislației penale promovate de coaliția aflată la guvernare.

În postarea la care a atașat fotografii cu Regele Mihai, Corneliu Coposu, Ion Rațiu și Radu Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al ALDE îi acuză practic pe manifestanții anti-guvernamentali că s-au întrecut în obscenități, că au proferat amenințări cu moartea, că au aruncat cu pietre în forțele de ordine sau că au urinat pe gardurile partidelor.

Postarea integrală a lui Varujan Vosganian pe Facebook: 

Am participat la numeroase mitinguri în anii ’90. Protestam împotriva unor alegeri incorecte și a ascensiunii nelegitime a Frontului Salvării Naționale. Protestele noastre erau promonarhice, antiprezidențiale, antiguvernamentale.

Noi nu ne-am întrecut în obcenități, nu am proferat amenințări cu moartea, nu am aruncat cu pietre în oamenii de ordine și cu cutii de vopsea în sedii de partid, nu ne-am adus copiii să joace șotron pe fețe de oameni și să asculte tot felul de blestemății strigate de părinții lor, nu am cântat cântece despre puști Kalașnikov și cocktailuri Molotov, nu am urinat pe gardurile partidelor.

Și asta, întâi de toate, pentru că Regele nostru, Corneliu Coposu, Ion Rațiu, Radu Câmpeanu și ceilalți lideri politici și civici ai vremii nu ne-ar fi permis – cu atât mai puțin n-ar fi încurajat drept „rafinamente sublime”, „libertăți de expresie” și „angajamente civice” – asemenea gesturi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…