„Auchan ia atitudine și apără drepturile omului”/Mihai Trăistariu, o nouă postare imbecilă despre „dictatura” restricțiilor COVID

„Auchan ia atitudine și apără drepturile omului”/Mihai Trăistariu, o nouă postare imbecilă despre „dictatura” restricțiilor COVID

Interpretul de muzică ușoară Mihai Trăistariu promovează într-un mesaj postat pe Facebook lanțul de magazine Auchan, despre care crede că încalcă cu bună știință restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID.

Cântărețul a folosit o imagine cu un anunț postat la intrarea în centrul comercial, potrivit căruia "conform prevederilor legale, accesul în toate magazinele Auchan se face normal, pentru toți clienții fără solicitare de certificat COVID".

Trăistariu a interpretat mesajul drept "o victorie a tuturor românilor". Interpretul spune că "și Auchan se alătură instituțiilor CEC Bank și Poșta Română și ține cu poporul. Auchan ia atitudine și apară libertatea și drepturile omului".

În realitate, supermarketul Auchan este încadrat la categoria magazin alimentar, iar clienții sunt exceptați, conform legii, de la verificarea pașaportului verde. În fapt, administratorii lanțului de supermarketuri respectă legea inclusiv prin faptul că postează la intrarea în magazine anunțul referitor la condițiile în care se poate intra.

Câțiva comentatori îi atrag atenția lui Trăistariu că este în eroare, însă interpretul le răspunde agresiv, acuzând conspirații sau "dictatura lui Iohannis și Arafat".

postare traistariu auchan

 

Majoritatea celor care au redistribuit postarea se arată convinși că lanțul de supermarketuri este "de partea poporului" și încalcă legea.

Mesajul cântărețului a adunat în jur de 4.000 de redistribuiri în aproximativ 12 ore după postare.

UPDATE/Comunicatul Auchan

Accesul în magazinele Auchan si MyAuchan se face, ca întotdeauna, conform reglementărilor în vigoare.
În cazul magazinelor aflate în centre comerciale, acestea din urma realizează verificarea certificatului verde Covid și permit accesul în acord cu prevederile legale.
În cazul magazinelor cu acces direct, nu este necesară prezentarea certificatului verde.
Pentru toți clienții, indiferent că au sau nu certificat verde, Auchan pune la dispoziție mai multe
modalități de furnizare a produselor. Astfel, clienții pot comanda pe www.auchan.ro sau în aplicația
Auchan și pot ridica comanda în 1 oră de la Auchan Drive, aflat în parcarea centrului comercial în care se află hipermarketul, sau pot opta pentru livrarea la domiciliu, alegând intervalul orar dorit. De asemenea, pot alege și livrarea express, în maxim 2 ore, prin partenerii Glovo, foodpanda, Takeaway, Dr. Carmen.
Reamintim că Auchan a pus în aplicare un plan complex de măsuri de securitate sanitară și protecție anti-covid pentru clienți și angajați, încă de la începutul pandemiei. Purtarea măștii și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial sunt obligatorii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 Rareș Bogdan reacționează după noile derapaje ale Comisiei Europene privind „corectitudinea politică”