Audieri miniştri/Victor Costache: Întreaga conducere a Ministerului Sănătăţii susţine vaccinarea

Audieri miniştri/Victor Costache: Întreaga conducere a Ministerului Sănătăţii susţine vaccinarea

Ministrul desemnat al Sănătăţii, Victor Costache, a declarat, miercuri, la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, că întreaga conducere a Ministerului Sănătăţii susţine vaccinarea.

El a afirmat că un sondaj arată că o mare parte a populaţiei susţine vaccinarea.

"Aşteptăm cu toţii cu sufletul de gură apariţia unui vaccin pentru COVID -19. Vreau să vă asigur că întreaga conducere a Ministerului Sănătăţii susţine vaccinarea şi de asemenea şi populaţia României. (...) Trăim într-o democraţie în care minoritatea trebuie să urmeze majorităţii. (...) Susţinem această lege, este de o importanţă vitală, mai ales că este o lege care promovează foarte mult dialogul, promovează foarte mult comunicarea. Este ca un fel de pace socială care se vrea pe acest domeniu atât de important", a spus Costache.

Întrebat dacă parlamentarii PNL vor vota în favoarea legii vaccinării, Victor Costache a răspuns: "Eu pot garanta pe poziţia noastră".

Deputaţii din Comisia pentru sănătate au votat, luni, în unanimitate, un amendament în proiectul legii vaccinării potrivit căruia vaccinarea copiilor ar putea deveni obligatorie. Proiectul de lege trebuie să primească votul plenului Camerei Deputaţilor - care este decizională. AGERPRES/(A-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia