AUDIO „A mers la 180 de grade într-o secundă”/Un pilot american raportează uimit apariția unui OZN

AUDIO „A mers la 180 de grade într-o secundă”/Un pilot american raportează uimit apariția unui OZN

O înregistrare audio postată pe YouTube redă un dialog între un pilot neidentificat și un operator de control al traficului aerian.

S-a aflat că pilotul zbura pe un avion al companiei American Airlines din Boston, Massachusetts, către Middletown, Pennsylvania, când a raportat, la 12 februarie, o întâlnire ciudată cu un OZN, potrivit americanmilitarynews.com .

La începutul înregistrării audio, pilotul poate fi auzit spunându-i operatorului de control al traficului aerian: „Ei bine, o să credeți că sunt nebun. Există ceva care tocmai a mers de la dreapta la stânga și iar la dreapta într-o clipită și apoi și-a aprins luminile de trei sau patru ori și apoi a dispărut”.

Când operatorul de control al traficului aerian a explicat că orice a văzut pilotul este probabil un alt avion care fusese recent în zonă, pilotul a remarcat că aeronava neidentificată a mers „180 de grade într-o secundă”.

​După ce pilotul a împărtășit viteza anormală a OZN-ului, operatorul de control al traficului aerian îi cere pilotului să dea detalii despre OZN și dacă acesta a fost observat din nou.

„Ei bine, detaliul... a mers literalmente de la o laterală la alta în fața noastră, apoi a urcat cam 30 de grade, și-a stins luminile sau orice a avut. Părea că era o chestie portocalie strălucitoare”, a răspuns pilotul.

„Și apoi, de când v-am vorbit ultima dată, ne-a dat flash-uri de trei sau patru ori și încă ne uităm la chestia asta.”

Solicitat pentru o estimare aproximativă cu privire la poziția OZN-ului, pilotul a spus că acesta a apărut undeva la 60 și 80 de mile de aeronavă.

„Se pare că vine... dă flash-uri spre noi, dar cu siguranță nu este un avion. Nu are lumini stroboscopice sau nimic pe el. Este doar acest portocaliu strălucitor care se aprinde și se stinge”, a adăugat pilotul.

„Da, acesta cu siguranță nu a fost un avion.”

Clipul audio a fost postat după ce Pentagonul a anunțat lansarea unui nou site web în toamna anului trecut, în subordinea Biroului de Rezolvare a Anomaliei pentru toate domeniile, într-un efort de a oferi publicului american informații desecretizate cu privire la OZN-uri, pe care guvernul le etichetează fenomene anormale neidentificate(UAP).

În ultimii ani a fost raportat un număr tot mai mare de observații de OZN.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat