AUDIO „Au mai rămas doar câțiva dintre noi aici. Am refuzat să mergem înainte”/Rușii care luptă în Ucraina se plâng rudelor de acasă că mor de foame

AUDIO „Au mai rămas doar câțiva dintre noi aici. Am refuzat să mergem înainte”/Rușii care luptă în Ucraina se plâng rudelor de acasă că mor de foame

Rușii care luptă în Ucraina se plâng rudelor de acasă că mor de foame. Pentru a se hrăni, ei iau provizii de la locuitorii satelor ucrainene ocupate.

Soldații vorbesc și despre pierderile uriașe ale trupelor de ocupație și nu cred că se vor putea întoarce teferi. Unul dintre invadatori a vorbit despre aceste lucruri într-o convorbire telefonică cu mama sa, care a fost interceptată de serviciile speciale ucrainene.

Potrivit ocupantului, „au rămas doar câțiva oameni” în unitatea sa, așa că militarii refuză să intre în ofensivă.

"Au mai rămas doar câțiva dintre noi aici. Am refuzat să mergem înainte, pentru că deja destui oameni au murit”, se plânge ocupantul.

El spune că soldații ruși își câștigă mijloacele de existență în satele ocupate luând mâncare de la civili.

"Comandanților nu le pasă deloc. Mi se pare că nimeni nu se va întoarce de aici. Se spune că avem oameni pregătiți aici, echipamente, dar nu mai avem nimic. Nu mai sunt oameni în viață, doar câțiva... Comandantul nostru de divizie e mort... Nimeni nu ne va retrage până când, se pare, că vom muri cu toții”, spune soldatul rus.

Când mama lui îi spune că intenționează să depună o plângere împotriva comandamentului unității în care funcționează fiul ei, la parchet, acesta își exprimă îndoiala că acest lucru îl va ajuta să se întoarcă acasă. Dar o asigură că toți colegii săi sunt gata să spună adevărul despre atitudinea comandamentului față de personal și despre războiul din Ucraina.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…