AUDIO „Este imposibil să scăpăm, ne împușcă ai noștri”/Trupele-barieră ale rușilor, împiedica fuga recruților de pe linia frontului

AUDIO „Este imposibil să scăpăm, ne împușcă ai noștri”/Trupele-barieră ale rușilor, împiedica fuga recruților de pe linia frontului

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SSU) a publicat o interceptare care pare să dezvăluie modul în care funcționează trupele-barieră rusești. Potrivit acestei interceptări, deținuții recrutați sunt împușcați de noii recrutați, dacă încearcă să fugă, iar aceștia, la rândul lor, sunt împușcați de trupele regulate, scrie Pravda .

Sursa: o conversație telefonică a unui soldat rus, interceptat de Serviciul de Securitate al Ucrainei.

„Condamnații ne-au fost aduși de la o închisoare. Au fost conduși undeva mai în față. Iar noi suntem aici ca niște trupe-barieră: dacă cineva fuge înapoi, îl eliminăm. Așa se procedează aici: adică noi suntem a doua linie aici, care o păzește pe prima, și există o linie și în spatele nostru. Nici acolo nu puteți fugi. Este imposibil să scapi – ai noștri ne vor împușca…”.

Militarul rus se mai plânge soției sale că, „potrivit documentelor”, el nu ar trebui să fie deloc în serviciul activ de luptă.

SSU precizează că a pus la dispoziția rușilor care vor să se predea forțelor ucrainene o linie telefonic dedicată, la numerele de telefon +380665803498, +380931192984.

Soldatii rusi, multi dintre ei proaspat mobilizati, continua sa se predea in numar mare fortelor ucrainene.

Imagini video in acest sens au fost date publicitatii sambata de fortele armate ale Ucrainei. Acest soldat s-a predat in Herson, regiune aflata sub un puternic asalt din partea ucrainenilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu