AUDIO „O să fiți arestați, puși în cătușe de față cu copiii”/Șefa procurorilor anti-corupție din Republica Moldova, înregistrată pe ascuns într-o ședință cu colegii

AUDIO „O să fiți arestați, puși în cătușe de față cu copiii”/Șefa procurorilor anti-corupție din Republica Moldova, înregistrată pe ascuns într-o ședință cu colegii

Procurorul-şef Anticorupţie, Veronica Dragalin, a fost înregistrată în timp ce şi-a ameninţat colegii că va da buzna în casele lor şi le va pune cătuşe faţă de copii şi soţii. Mai mult, în discursul său ea a repetat de două ori că nu are răbdare să facă asta. Totul s-ar fi întâmplat la o şedinţă care a avut loc în data de 7 iunie, arată publika.md .

„Și eu nu am răbdare, o să intru eu personal cu echipe de mascați, la cineva în casă, la ora 6 dimineață, față de copii voștri, soțiile, soții voștri, să fiți arestați, puși în cătușe și trimiși la închisoare. Eu nu am răbdare să se întâmple lucrul acesta. Eu personal o să fiu acolo!”, spune Veronica Dragalin în înregistrarea scursă în spațiul public.

Ulterior apariției înregistrării, șefa procurorilor anti-corupție de la Chișinău a confirmat autenticitatea înregistrării, spunând că înregistrarea este făcută ilegal.

„Înregistrarea este autentică, este o porțiune a ședinței care a avut loc la 7 iunie 2023 la 9:00 cu întregul colectiv al Procuraturii Anticorupție în sala la etajul 5 din sediul CNA, unde nu au fost prezente persoane în afara colectivului PA. Discursul meu a fost înregistrat ilegal fără cunoștința mea.

Eu încurajez această persoană sau persoane să publice întregul discurs. Nu am de ce mă teme pentru că eu, niciodată n-am spus ceva care nu sunt gata să spun și în public. Infractorii corupți au de ce se teme, pentru că noi avem înregistrări care demonstrează vinovăția lor”, este reacția Veronicăi Dragalin pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat