AUDIO Soldat rus despre Putin: „Ce vrei de la el, e un bătrân nebun”

AUDIO Soldat rus despre Putin: „Ce vrei de la el, e un bătrân nebun”

Într-o conversaţie telefonică cu soţia sa, după parada organizată de Vladimir Putin cu ocazia zilei de 9 mai, interceptată de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), un militar rus şi-a expus opinia: "Ce vrei de la el, e un bătrân senil". Totodată, militarul rus a ironizat faptul că preşedintele rus şi-a propus să refacă Uniunea Sovietică.

"Hai şi om reface acum Uniunea Sovietică, la mama dracului! Lituania, Letonia, Estonia nu au fost parte a Rusiei, dar hai să le cucerim şi pe ele, la naiba!", a afirmat soldatul rus, după ce soţia i-a spus că a rămas şocată de declaraţia lui Putin din 9 mai, specificând că nu înţelege ce legătura are al Doilea Război Mondial cu cel din Ucraina.

Mai jos redăm conversaţia telefonică dintre cei doi soţi:

Soţia soldatului rus: Mai pe scurt, declaraţia lui de azi era o aiureală. Ce legătură este între Odesa, Donbas, Suvorov, Monomah şi cel de-al Doilea Război Mondial? Mai pe scurt, după parada asta a lui, sincer, toată ziua am tremurat.

Soldat rus: Ce vrei de la el, e un bătrân nebun.

Soţie: Tot discursul său de la paradă l-a legat de Ucraina, insinuând că, iată, luptăm cu fasciştii pe teritoriul nostru istoric acaparat cândva de Monomah, Suvorov şi o grămadă de nume a mai enumerat acolo.

Soldat: Aha. Hai şi om reface acum Uniunea Sovietică, la mama naibii! Lituania, Letonia, Estonia nu au fost parte a Rusiei, dar, hai să le cucerim şi pe ele, la naiba! Ucraina, Bielorusia. Cum de nu am atacat şi Bielorusia, cu tancurile de ce nu am intrat acolo, asta doar era în Uniunea Sovietică, a fost parte din teritoriul nostru.

Soţie: În Bielorusia tancurile noastre deja sunt în aşteptare, nu-ţi face griji.

Soldat: Aha. Doar că ele acolo nu stau pentru război.

Soţie: Nu pentru războiul cu Bielorusia, pentru că Bielorusia se va alipi şi singură imediat ce va avea nevoie Putin de asta.

Soldat: Păi să se alipească odată, de ce trebuie noi singuri aici să ne dăm duhul, la mama naibii?

Soţie: În cazul acesta va trebui să se împartă victoria cu ei, ce nu-ţi e clar?

Soldat: Aha, victorie, noi aici încă nu am câştigat nimic.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

5 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”