AUDIO Soldat rus lăudat de mama sa că torturează ucraineni

AUDIO Soldat rus lăudat de mama sa că torturează ucraineni

Militarii armatei lui Putin, în discuții cu rudele lor, dezvăluie detalii ale torturii folosite împotriva prizonierilor ucraineni. Ei vorbesc despre hărțuiri teribile și crime care încântă pe mamele sau soțiile lor.

O astfel de interceptarea audio a fost făcută între soldatul rus Constantin Solovyov (20 de ani), care se află în regiunea Harkov, și mama sa. Discuția a fost făcută publică de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei pe Facebook și YouTube.

"Știi aici, pe scurt, am participat și eu la asta. Ei au torturat prizonieri. Ofițerii FSB. Știi ce este un trandafir? Când înflorește, cum se deschide? Așa este de-a lungul oaselor, pielea este tăiată cu carne. Și apoi toate degetele. Acolo se face același lucru. Asta se numește 21 de trandafiri pe corpul unui bărbat", spune monstrul entuziasmat.

El spune că soldații ruși, în așteptarea comandanților lor, sunt primii care „bat și rup picioarele” prizonierilor pentru ca aceștia să nu fugă.

Mama sa,Tatyana Solovieva (Golovashkina), reacționează aprobator la poveștile fiului ei și susține că „ucrainenii nu sunt oameni” și că ea însăși ar tortura într-o astfel de situație. Și este de acord că nu are nici un pic de milă pentru ucraineni.

„Conștiința a încetat să mai roadă” când numărul victimelor a crescut peste douăzeci, spune soldatul. Discuția capătă aspecte sinistre când rusul visează să își tortureze propriului tată.

„Așa să-i facem și lui tata, 21 de trandafiri. Da? Să începem cu tata, iar dacă nu înțelege, îi mai facem cinci. Păi, ce, zice că oricum nu va avea de lucru. Prin urmare, el nu are nevoie de mâini...”, spune rusul.

„Această interceptare este o altă confirmare a politicii de genocid a ucrainenilor, pe care ocupanții o pun în aplicare în teritoriile ocupate. Crimele de război sunt comise masiv atât împotriva armatei, cât și împotriva populației civile. Masacrele, tortura și abuzurile au devenit norma pentru ocupanți”, a remarcat Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării de la Kiev.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro