AUDIO „Suntem abandonați, Niprul e plin de cadavre acum”/Dialog dramatic între un soldat rus și soție după un bombardament ucrainean asupra podului de pontoane peste care treceau

AUDIO „Suntem abandonați, Niprul e plin de cadavre acum”/Dialog dramatic între un soldat rus și soție după un bombardament ucrainean asupra podului de pontoane peste care treceau

Serviciile de informații ale Ucrainei au interceptat dialogul telefonic între un soldat rus mobilizat în zona Herson și soția lui.

Militarul rus prezintă o situație dramatică pentru forțele de ocupație ale Kremlinului, care sunt bombardate non-stop și suferă pierderi masive.

Bărbatul îi spune soției că a fumat jumătate de pachet de țigări în 40 de minute, că sunt 300 de răniți blocați și că medicii nu mai fac față. Potrivit soldatului, doctorii unității au primit informații despre răniți prinși într-o ambuscadă la 4 kilometri de unitate, dar că au decis că deplasarea până acolo este prea riscantă.

"Avionul nostru supersonic a plecat, dar nu s-a mai întors. Cel mai probabil a fost doborât.

O bombă a trecut peste 12 mașini pe un pod din pontoane și a nimerit camionul de transport. Totul a fost spulberat. La dracu' cu râul Nipru, e plin de cadavre acum. Toate podurile sunt distruse, totul e ca naiba. Suntem ca în c...r aici, ne putem mișca numai cu feriboturi", îi mai spune soldatul soției.

Ucraina a contraatacat în regiunea Herson, unde mii de soldați ruși au rămas izolați de restul armatei de ocupație din cauza râului Nipru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...