AUDIO Uite-al dracu' milițian, a vrut sex cu una de 18 ani ca să nu-i dea amendă!

AUDIO Uite-al dracu' milițian, a vrut sex cu una de 18 ani ca să nu-i dea amendă!

Uite-al dracu' milițian, a vrut sex cu una de 18 ani ca să nu-i dea amendă! 

Dezvăluiri despre un polițist din Curtea de Argeș care a cerut favoruri sexuale unei tinere pentru a nu o amenda fiindcă nu avea asupra ei declarația pe propria răspundere, au fost confirmate oficial, vineri, de procurori. Mai mult, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, Maria Băltărețu, a confirmat că E.M., tânăra mamă, de 18 ani,  a depus plângere, relatează  ziarulprofit.ro .

 

 Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, cât și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș s-au autosesizat. In prezent, din informatiile noastre, politistul Viorel Dervis a intrat in concediu. Polițistul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 299 Cod penal, „folosirea abuzivă a funcției în scop sexual”. Potrivit acestuia, Viorel Devis risca o pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică sau de a exercita profesia ori activitatea în executarea căreia a săvârșit fapta.

„Ancheta se poate extinde. Avem informații care pot conduce și la alte persoane. Însă, din cauza stării de ugență lucrurile merg mai greu. Vom analiza toate declarațiile și vom solicita informații de la persoanele implicate în acest caz, cu ajutorul polițiștilor de la IPJ Argeș, pentru a nu apela la colegii domnului Derviș, din Curtea de Argeș. Ceea ce reiese destul de clar, în opinia noastră, până acum, este faptul că agentul de poliție a abuzat de funcție, deși el neagă acest lucru. Tratăm acest caz cu prioritate”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, Maria Băltărețu.

Art 299 Folosirea abuzivă a funcției în scop sexual
„Fapta funcționarului public care, în scopul de a îndeplini, a nu îndeplini, a urgenta ori a întârzia îndeplinirea unui act privitor la îndatoririle sale de serviciu sau în scopul de a face un act contrar acestor îndatoriri, pretinde ori obține favoruri de natură sexuală de la o persoană interesată direct sau indirect de efectele acelui act de serviciu se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică sau de a exercita profesia ori activitatea în executarea căreia a săvârșit fapta.”



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro