Augustin Lazăr declară că nu sunt indicii că Dan Condrea era filat

Augustin Lazăr declară că nu sunt indicii că Dan Condrea era filat

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat luni dimineața că nu sunt indicii că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi fost filat, deoarece nu era necesară o astfel de măsură.

* Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care și-ar fi pierdut viața Condrea

"Cu privire la procedeele tehnice de supraveghere, se știe foarte bine că ele nu sunt publice și faptul că un anumit procedeu tehnic a fost pus în aplicare la un anumit moment dat este făcut public de procurorul de caz atunci când apreciază el, respectiv cam la sfârșitul soluționării dosarului pentru a nu se impieta asupra mersului anchetei. Nu sunt indicii, vă spun eu că nu sunt indicii că au existat și nu era necesară o astfel de măsură", a declarat Augustin Lazăr, răspunzând unei întrebări a jurnaliștilor dacă Dan Condrea a fost filat în momentul accidentului.

Dan Condrea a decedat duminică seara, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

În presă au apărut informații că Dan Condrea era supravegheat de SRI sau Direcția Operațiuni Speciale, după ce firma Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

AGERPRES/(A — autor: Eusebi Manolache, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”