AUR are cea mai sexy candidată la alegerile parțiale de duminică

AUR are cea mai sexy candidată la alegerile parțiale de duminică

În cele două comune din Alba unde vor avea loc alegeri pentru funcţia de primar la 27 iunie 2021 s-au înscris în total 11 candidaţi.

La Meteş s-au înscris cinci candidaţi, patru din partea unor formaţiuni politice şi un independent.
Lista candidaţilor este formată din Sânzâiană Daniel din partea PNL, care în prezent este viceprimar la comunei, Ursaleş Traian (fermier) din partea PSD, Farcaş Andreea Simina (designer vestimentar) – AUR, Haneş Vasile Lucian (mecanic auto) – PMP şi Ţipţer Florin Claudiu (administraor) – independent.
La Meteş sunt chemaţi la vot un număr de 2.304 de alegători.
Farcaş Andreea Simina candidează în comuna Meteş. Foto Facebook
Candidata AUR în comuna Meteş are 32 de ani şi este o apariţie nouă în politica locală. Pe profilul de pe Facebook susţine că a studiat Ştiinţe Economice la Univesitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În documentele pe care le-a înregistrat la biroul electoral de circumscripţie susţine că este de profesie ”muncitor”, iar ca ocupaţie - ”designer vestimentar”. În declaraţia de avere şi-a trecut veniturile obţinute în calitate de muncitor la o societate din comuna Ighiu, scrie Adevărul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”