Austria: Un șofer român beat a lovit o mașină care venea din sens opus. Soția și un copil au ajuns la spital

Austria: Un șofer român beat a lovit o mașină care venea din sens opus. Soția și un copil au ajuns la spital

Un român din Austria și-a băgat soția și unul dintre copii în spital după ce a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier. Bărbatul care avea o alcoolemie de 1,5 la mie a rămas fără permis de conducere, conform salzburg24.at .

Șoferul a lovit o mașină care venea din sens opus Foto: Facebook/ F.F. Abtenau

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, în localitatea Abtena, landul Salzburg din Austria.

Într-o curbă pe dreapta, bărbatul, care se afla în mașină cu soția și cei doi copii ai săi, de 17 și opt ani, a fi trecut cu mașina peste mijlocul benzii și a lovit un alt autovehicul care venea din sens opus, relatează și stiridiaspora.ro .

Șoferul a pierdut apoi controlul volanului și s-a izbit cu mașina de o lampă stradală, dărâmând-o. Aceasta din urmă ar fi căzut peste o altă mașină provocând daune.

În urma accidentului, soția românului (42 de ani) și copilul cel mai mic au fost răniți și transportați de urgență la spital.

Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că șoferul era băut, având o alcoolemie de 1,5 la mie, astfel că i-au reținut permisul de conducere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria