Auto - F1: Contract-record pentru campionul mondial Max Verstappen

Auto - F1: Contract-record pentru campionul mondial Max Verstappen

Pilotul olandez Max Verstappen, campionul mondial en titre din Formula 1, a acceptat să-şi prelungească contractul cu echipa Red Bull, pentru suma record de 40 milioane lire sterline (aproximativ 48 milioane euro) pe an, informează cotidianul britanic Daily Mail.

Red Bull nu a confirmat deocamdată această informaţie, însă publicaţia citată susţine că team-ul austriac urmează să oficializeze noul acord până la sfârşitul acestei săptămâni.

Verstappen (24 ani) a vizitat în cursul zilei de marţi uzina echipei Red Bull de la Milton Keynes (Anglia), iar cu această ocazie a pus la punct ultimele detalii ale noului său contract, după ce îşi dăduse deja acordul în privinţa acestuia săptămâna trecută, la primele teste din presezon, desfăşurate pe circuitul de la Barcelona.

"Totul a fost convenit. Max va rămâne mult timp alături de Red Bull, poate chiar încă cinci ani. Asta echivalează, de asemenea, cu o creştere financiară substanţială, dublându-i-se practic salariul", a declarat o sursă bine informată, citată de Daily Mail.

Pilotul Red Bull va concura cu numărul 1 pe monopostul său în noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1, după ce a reuşit să cucerească primul său titlu mondial în ultima cursă a sezonului trecut, în faţa britanicului Lewis Hamilton (Mercedes).

Noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta pe 20 martie, cu Marele Premiu al Bahrainului.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...