Auto - F1: Vettel nu se vede reporter sportiv după ce îşi va încheia activitatea competiţională

Auto - F1: Vettel nu se vede reporter sportiv după ce îşi va încheia activitatea competiţională

Pilotul german de Formula 1, Sebastian Vettel (Aston Martin- Mercedes), de patru ori campion mondial, spune că se gândeşte la ceea ce va face după ce se va retrage din competiţii, dar subliniază că nu se vede nici politician, nici reporter sportiv, scrie DPA.

''Nu sunt sigur dacă politica ar fi potrivită pentru mine... Este clar că nu voi mai putea concura încă zece ani de acum înainte. Sigur, mă gândesc la ce voi face după acel moment al retragerii. Cel mai uşor ar fi pentru mine să devin reporter sportiv pentru a rămâne în cadrul acestui fenomen competiţional. Totuşi, nu mă văd făcând asta'', a declarat Vettel (34 ani).

După cum se ştie, germanul Vettel are contract cu Aston Martin şi pentru sezonul viitor, după care ar putea să-şi încheie cariera.

În prezent, pilotul de Formula 1 este pe locul 12 (din 21) în clasamentul general, cu doar 35 de puncte, foarte departe de ultima treaptă a podiumului ocupată de finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes), cu 171 puncte.

Sebastian Vettel, cvadruplu campion mondial cu echipa Red Bull, a venit la Ferrari în 2015, dar nu a reuşit să obţină niciun titlu pentru scuderia italiană. El a părăsit, la finele anului trecut, Ferrari şi a trecut la Aston Martin unde l-a înlocuit pe mexicanul Sergio Perez. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...