Autoarea romanului „Fifty Shades of Grey”, donație către un lider laburist. Politico: „Doar plăcere, fără durere, pentru laburiști”

Autoarea romanului „Fifty Shades of Grey”, donație către un lider laburist. Politico: „Doar plăcere, fără durere, pentru laburiști”

Rosena Allin-Khan, lidera laburistă a primit un sprijin financiar din partea autoarei cărții „Fifty Shades of Grey”, E.L. James.

Fifty Shades of Grey FOTO: Cinemagia

Romanciera britanică, ale cărei thrillere erotice s-au vândut în milioane de exemplare, i-a oferit suma de 5.000 de lire sterline lui Allin-Khan în luna mai, sub numele ei real, Erika Mitchell.

Banii de la James, cunoscută pentru că a luat cu asalt lumea literară cu poveștile ei despre un miliardar obsedat de BDSM, vor fi folosiți pentru a o ajuta pe „ministrul din umbră al sănătății mintale” să finanțeze un consilier politic în biroul ei, scrie Politico .

Donația apare în cel mai recent registru al intereselor financiare ale deputatului, iar Politico a confirmat că este aceeași Erika Mitchell.

James este unul dintre donatorii privați care au oferit recent bani pentru a spori bugetele de personal ale miniștrilor din umbră.

E.L. James, autoarea trilogiei erotice „Fifty Shades of Grey“, a ocupat în 2013 primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume, cu venituri de 95 de milioane de dolari, obţinute în decursul ultimului an.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB