Autointitulatul rege al romilor Dan Stănescu a fost audiat la DNA Pitești

Autointitulatul rege al romilor Dan Stănescu a fost audiat la DNA Pitești

Dan Stănescu, cel care se autointitulează rege internațional al romilor creștini, a fost audiat joi la Serviciul Teritorial Pitești al Direcției Naționale Anticorupție.

La ieșirea din sediul DNA Pitești, Dan Stănescu a afirmat că a fost audiat ca martor, într-un dosar referitor la achitarea a două persoane care anterior fuseseră arestate preventiv pentru incendierea unui autoturism de lux.

"Am fost în calitate de martor, într-un dosar mai vechi (...), este un dosar din 2012. (...) Întrebările au fost în legătură cu ședințele pe care le-am făcut acum trei ani de zile, după ce la Drăgășani o mașină Ferrari a fost incendiată. Se pare că atunci s-au făcut unele nedreptăți, că cei de atunci au luat achitare. Deci fapta nu a fost, iar acum statul român trebuie să plătească pentru cei care i-au ținut în detenție", a declarat autointitulatul rege al romilor.

El a adăugat că, din informațiile pa care la are, vizați de ancheta DNA ar fi niște polițiști din Drăgășani și un magistrat procuror din județul Vâlcea.

"Am spus exact ce s-a întâmplat și ce mi s-a adus la cunoștință atunci de către etnia romilor. Unii dintre polițiștii din Drăgășani nu și-au făcut datoria așa cum ar fi trebuit să și-o facă. Și o procuroare din Vâlcea. (...) Cei care au fost arestați un an de zile sunt nevinovați. Au stat un an de zile în arest pe nedrept, pentru că o doamnă procuror și un domn polițist, fiind prieteni cu ceilalți, au considerat atunci să-i țină pe ăștia în arest", a mai spus Dan Stănescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”