Autorii furtului de bijuterii de la o casă de amanet din Capitală, depistați în Călărași

Autorii furtului de bijuterii de la o casă de amanet din Capitală, depistați în Călărași

Polițiști din cadrul DGPMB au identificat și imobilizat, pe raza județului Călărași, doi bărbați, unul cetățean italian, iar celălalt, cu dublă cetățenie, italiană și română, în vârstă de 23, respectiv 20 de ani, bănuiți în cazul comiterii tâlhăriei de sâmbătă de la o casă de amanet de pe raza sectorului 3.

Potrivit DGPMB, cei doi ar fi și autorii unui furt comis la sfârșitul lunii aprilie, dintr-o societate comercială, de pe raza sectorului 4, când au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft.

Sâmbătă, în jurul orei 14,40, Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel 112 că două persoane, mascate, sub amenințarea unui pistol și prin exercitarea de acte de violență asupra operatorului comercial au sustras mai multe bijuterii, după care au fugit.

La fața locului s-a deplasat echipă complexă care a efectuat cercetarea locului faptei, demarând, simultan, audierea persoanei vătămate, a martorilor, precum și investigațiile în vederea identificării celor doi bărbați.

''După câteva ore de la eveniment, din datele obținute s-a conturat ipoteza că această faptă se coroborează cu un furt, comis în noaptea de 20/ 21 aprilie, dintr-o societate comercială, de pe raza sectorului 4, când au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft. Din reunirea celor două cauze a fost identificată o pistă de acțiune care a condus către cei doi bărbați menționați anterior. În urma acțiunii declanșate, care a condus la depistarea celor doi, au fost găsite și recuperate bijuteriile sustrase din casa de amanet, în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei. De asemenea, în cursul nopții au fost găsite armele tip airsoft sustrase, o parte din ele în locuința unuia dintre cei doi, parte din ele abandonate în apropierea casei acestuia'', precizează DGPMB.

În prezent, cei doi bărbați se află în custodia polițiștilor, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

4 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

5 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!