Autoritățile, alertate de un plic cu zahăr vanilat găsit pe plaja din Sfântu Gheorghe

Autoritățile, alertate de un plic cu zahăr vanilat găsit pe plaja din Sfântu Gheorghe

Untransparent a produs confuzie în Sfântu Gheorghe. Autoritățile au intrat în alertă și au efectuat mai multe căutări în zona plajei, după ce un bărbat a susținut că a găsit acolo un plic cu praf alb. Potrivit surselor „Adevărul”, expertiza a arătat însă că în plicul transparent era doar zahăr vanilat.

Surse din anchetă au declarat pentru Adevărul” că un barbat, din loc. Sighetu Marmatiei, jud. Maramures. a predat sâmbătă seară un pliculeț ce contine un praf de culoare albă. Omul ar fi relatat că a găsit plicul pe malul marii in zona localitatii Sf. Gheorghe, în zona denumita Schela metalica, la aproximativ 500 metri de gura de varsare a Dunarii.

În urma alertei dată de bărbat, anchetatorii au cercetat zona în care a fost găsit plicul.

Potrivit surselor citate, în urma verificarilor efectuate, oamenii legii nu au mai găsit alte asemenea plicuri nu au mai fost gasite in zona, de catre politisti. Plaja a fost reverificata în și duminică dimineață de organele de poliție, cât și de lucratorii de la frontieră, nefiind însă identificate plicuri asemănătoare celui semnalat, ori alte bunuri a căror deținere este interzisa.

În același timp expertiză a substanței conținute de un plic transparent, care a produs confuzie în Sfîntu Gheorghe, a arătat însă că era vorba doar despre zahar vanilat.

Plicul suspect a fost ambalat, sigilat și a fost predat lucrătorilor din cadrul SCCO Tulcea, in vederea dispunerii masurilor din competență.

Doi oameni uciși într-un accident provocat de un șofer drogat

Plicul a fost predat autorităților sâmbătă seară, la numai căteva ore de un accident produs în zona localității 2 mai. În acceași zi, doi tineri au decedat şi alţi trei au fost răniţi într-un accident care a alarmat opinia publică, produs de un şofer care consumase droguri înainte de a se urca la volan. Găsit în Vama Veche, fără a-și aminti că a produs un accident, bărbatul învârstă de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Matei-Vlad Pașcu se numără acum printre primii români care vor suporta rigorile Legii Anastasia, denumite în memoria unei fetițe ucise de o șoferiță fără permis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?