Autoritățile bulgare au descoperit o imprimerie de falsificat bancnote euro

Autoritățile bulgare au descoperit o imprimerie de falsificat bancnote euro

Autoritățile bulgare au descoperit o imprimerie ilegală de bancnote euro și au confiscat circa 2,5 milioane de euro falși, bani pe care falsificatorii intenționau să-i expedieze în Spania, transmite agenția EFE.

Potrivit Ministerului bulgar de Interne, imprimeria de bani falși se afla la subsolul unei vile luxoase din satul Delianovți, în partea de nord a țării, la circa 210 kilometri de Sofia.

În timpul operațiunii au fost arestați trei indivizi cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, toți cu antecedente penale și condamnați deja pentru falsificare de bani, unul dintre ei fiind dat în urmărire internațională pentru un asemenea delict încă din anul 2014

Poliția bulgară a întreprins această acțiune după ce a fost alertată de Interpol cu privire la un iminent transfer de bani falși către Spania în bancnote de 100 de euro contrafăcute.

Au fost efectuate percheziții și în alte două sate vecine, unde s-au găsit de asemenea dispozitive și materiale pentru falsificarea de bani și documente.

Investigația este în continuare în desfășurare și nu s-au dat alte detalii despre acest grup infracțional.

AGERPRES/(AS — editor: Sorin Popescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...