Autorităţile din Croaţia confirmă prăbuşirea avionului dispărut duminică de pe radare şi patru decese

Autorităţile din Croaţia confirmă prăbuşirea avionului dispărut duminică de pe radare şi patru decese

Toţi cei patru oameni de la bordul avionului german de mici dimensiuni dispărut duminică de pe radare au murit, după ce aeronava s-a prăbuşit la sud de Zagreb, a confirmat luni apărarea civilă din Croaţia, potrivit dpa.

Avionul decolase din Split, de pe coasta Mării Adriatice, iar epava a fost găsită luni dimineaţa în satul Brocanac, la 100 de km la sud de capitala croată.

La căutare au participat 400 de persoane şi s-au folosit drone, dar operaţiunile au fost îngreunate de vremea rea şi de terenul dificil din zona prăbuşirii.

Serviciul de căutare şi salvare al controlului traficului aerian din Germania a raportat pierderea avionului Cessna 182 duminică după-amiază, în timp ce se întorcea către clubul de sporturi aeriene Bayer din Leverkusen, în vestul ţării.

Preşedintele clubului, Reinhard Sablowski, a declarat: "Am sperat şi ne-am temut împreună cu familia pilotului, ne-am dat unii altora curaj şi speranţe în comunitatea clubului aviatic sportiv. Acum, cele mai mari temeri ale noastre au fost confirmate".

Pilotul era un aviator cu experienţă şi un membru "foarte apreciat, popular şi devotat" al clubului. Cei trei pasageri erau cunoştinţe de-ale sale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…