Autoritățile din Veneția îl caută pe „idiotul“ care a sărit de pe o clădire într-un canal VIDEO

Autoritățile din Veneția îl caută pe „idiotul“ care a sărit de pe o clădire într-un canal VIDEO

Un teribilist care a sărit joi de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneția este căutat de autorități. Primarul Luigi Brugnaro a anunțat că bărbatul și complicele lui vor fi arestați.

Pe rețele sociale din Italia circulă o postare în care se vede cum un bărbat sare în apă de pe acoperișul unei clădiri cu trei etaje, informează CNN.

Calificându-l pe bărbatul, care purta doar boxeri, drept „idiot“ primarul Veneției a spus într-o postare pe Twitter că îi va da bărbatului un „certificat de prostie și o mulțime de lovituri de picior“ pentru acest act inconștient.

Gestul teribilistului a fost filmat FOTO Luigi Brugnaro Twitter

Primarul a mai spus că a trimis poliția să descopere cum a reușit bărbatul să intre în clădirea rezidențială și să ajungă pe acoperiș. „Și-a riscat viața în acel salt, dar este și un delincvent. Ei nu înțeleg pericolul pe care îl creează în acest oraș. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trecut o barcă pe jos?“, s-a întrebat edilul.

Anul trecut, peste 40 de turiști au fost arestați pentru că au înotat, uneori dezbrăcați, în canalele Veneției, iar un bărbat a fost arestat pentru că a făcut surf pe Marele Canal.

O turistă americană a fost amendată pentru că a provocat pagube în valoare de 25.000 de dolari după ce și-a aruncat e-scooter-ul pe treptele spaniole din Roma. Un turist saudit a fost amendat după ce a condus un Maserati închiriat pe Treptele Spaniole, iar un altul s-a plimbat cu un moped prin ruinele din Pompei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”