Autorul atacului armat din apropiere de Chicago, inculpat pentru 117 capete de acuzare

Autorul atacului armat din apropiere de Chicago, inculpat pentru 117 capete de acuzare

Robert Crimo, în vârstă de 21 dde ani, a comis un adevărat masacru soldat cu şapte morţi şi 30 de răniţi după ce a deschis focul asupra mulţimii cu o puşcă semi-automată, de pe acoperişul unui magazin. Tragedia a avut loc în timpul defilării de 4 iulie care tocmai începea în Highland Park, una din suburbiile de lux ale oraşului Chicago.

Acuzaţiile aduse miercuri de juriu includ 21 de capete de acuzare pentru omucidere, trei pentru fiecare persoană ucisă. De asemenaea, sunt inclue 48 de capete de acuzare pentru tentativă de omor şi 48 pentru violenţă agravată cu folosirea unei arme de foc, relatează Agerpres.

"Ancheta noastră continuă", a indicat procurorul Eric Rinehart, menţionând că autorităţile "lucrează zi şi noapte pentru a-i ajuta pe cei care au fost loviţi de această crimă".

Autorul atacului armat din apropiere de Chicago riscă închisoarea pe viaţă fără posibilitatea de eliberare condiţionată. El va compărea la 3 august pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”