Autorul jafului de la o bancă din Bistrița, în continuare neidentificat

Autorul jafului de la o bancă din Bistrița, în continuare neidentificat

Bărbatul care a jefuit, marți dimineața, o unitate bancară din Bistrița, de unde a plecat cu aproximativ 19.000 lei după ce le-a amenințat pe angajate cu un pistol, nu a fost încă identificat.

* Autorul jafului armat de la banca din Bistrița a reușit să fugă cu aproximativ 19.000 lei

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, Sorin Corlățean, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că se fac în continuare verificări, dar nu există identificată o persoană care să fie suspectată de săvârșirea acestei fapte.

Potrivit lui Corlățean, în acest caz nu au avut loc audieri ale vreunui suspect.

În această speță a fost deschis un dosar de urmărire penală in rem.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a făcut publice, marți seara, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bancă în timpul jafului armat, în care se vede cum un tânăr, care poartă ochelari de soare, șapcă și tricou albe, blugi de culoare albastru deschis și un rucsac intră în bancă, se așază la rând, după care scoate un pistol și îi amenință pe angajați și pe clienți. Acesta o amenință pe o casieriță cu pistolul la ceafă, timp în care o altă colegă pune banii în rucsacul indicat de hoț.

Tânărul fuge apoi din bancă și, potrivit datelor culese de polițiști, se urcă într-un autoturism și demarează în trombă. Polițiștii bistrițeni au instituit, din acest motiv, filtre la intrările în municipiul Bistrița și pe drumurile din județ și au luat legătura cu colegii lor din județele limitrofe, în încercarea de a-l prinde pe autorul jafului armat cât mai repede.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”