Autostrada Moldova: A fost desemnat constructorul pentru încă două tronsoane

Autostrada Moldova: A fost desemnat constructorul pentru încă două tronsoane

„Ambele contracte pentru construirea a două din cele 4 tronsoane care compun Autostrada Buzău-Focşani au fost atribuite astăzi unui constructor român: Tronsonul 1: (4,60 km), Buzău-Vadu Paşii, la suma de 689,99 milioane de lei (fără TVA); Tronsonul 2: (10,94 km), Mândreşti Munteni-Focşani Nord, la suma de 763,72 milioane de lei, fără TVA”, a adăugat social-democratul.

„A fost desemnat constructorul pentru încă 2 tronsoane din A7 (Autostrada Moldova)! Ambele contracte pentru construirea a două din cele 4 tronsoane care compun Autostrada Buzău-Focşani au fost atribuite astăzi unui constructor român: Tronsonul 1: (4,60 km), Buzău-Vadu Paşii, la suma de 689,99 milioane de lei (fără TVA); Tronsonul 2: (10,94 km), Mândreşti Munteni-Focşani Nord, la suma de 763,72 milioane de lei (fără TVA)”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai spus că sunt finanţate prin PNRR contractele, iar, după semnare, antreprenorul are la dispoziţie 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria