Avarie la un echipament din staţia Electrica Grozăveşti; mai mulţi consumatori au rămas temporar fără curent electric

Avarie la un echipament din staţia Electrica Grozăveşti; mai mulţi consumatori au rămas temporar fără curent electric

O avarie produsă vineri dimineaţa la un echipament din staţia Electrica Grozăveşti a determinat întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică a consumatorilor alimentaţi din Staţiile Electrice Cotroceni, Radu Zane şi Răzoare, informează Transelectrica.

"În cadrul unor manevre efectuate vineri, 24 aprilie 2020, în reţeaua electrică din zona municipiului Bucureşti, impuse de necesitatea efectuării unor lucrări programate în Staţia Electrică 400/220/110 kV Bucureşti Sud, aparţinând CNTEE Transelectrica SA, în jurul orei 9:13 a apărut o disfuncţionalitate la un echipament din Staţia Electrica Grozăveşti, aparţinând Electrocentrale Bucureşti. Aceasta avarie a condus la nealimentarea consumatorilor alimentaţi din Staţiile Electrice Cotroceni, Radu Zane şi Răzoare (aparţinând operatorului de distribuţie a energiei electrice E-Distribuţie Muntenia). Toţi consumatorii afectaţi precum şi zona de reţea aferentă au fost realimentaţi până la ora 9:49", se precizează într-un comunicat al Transelectrica remis vineri AGERPRES.

Metrorex a anunţat vineri dimineaţa că trenurile de metrou nu au circulat, aproape o oră, din cauza unei avarii în sistemul furnizorului de alimentare cu energie electrică, pe Magistralele 1 şi 3, între staţiile Izvor şi Grozăveşti.

"Astăzi, 24.04.2020, între orele 9:08 şi 09:55, din cauza unei avarii în sistemul furnizorului de alimentare cu energie electrică, pe Magistralele 1 şi 3, între staţiile de metrou Izvor şi Grozăveşti a fost afectată circulaţia trenurilor de metrou, astfel pe această distanţă nu a circulat niciun tren. Pentru asigurarea continuităţii circulaţiei călătorilor, traseul trenurilor a fost reorganizat astfel: trenurile dinspre staţia Republica au întors la staţia Piaţa Unirii 1; trenurile dinspre staţia Dristor 2 au întors la staţia Petrache Poenaru; trenurile dinspre staţia Preciziei au întors la staţia Politehnica", a anunţat operatorul de transport.

Metrorex precizează că pe distanţa Izvor - Grozăveşti nu au fost trenuri staţionate în tunel cu călători, acestea fiind garate la peroanele staţiilor.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...