Avea două la el!/„Mi s-a stricat telefonul”/Simion n-a făcut live din fața Ambasadei Rusiei...

Avea două la el!/„Mi s-a stricat telefonul”/Simion n-a făcut live din fața Ambasadei Rusiei...

George Simion, Claudiu Târziu și membri ai partidului extremist AUR au mers, joi, în fața Ambasadei Rusiei spunând că protestează pentru românii din Ucraina după ce țara a fost invadată de Rusia.

Simion nu a făcut live din fața ambasadei, așa cum obișnuiește de fiecare dată, la toate evenimentele importante pentru AUR, și nici nu a publicat vreo postare pe Facebook, mesaj, video sau fotografii.

Co-fondatorul AUR, de asemenea, nu a îndemnat populația să vină la protest și nici pe pagina partidului AUR nu a apărut un live de la fața locului sau altă postare. Claudiu Târziu, de asemenea, nu a publicat nimic despre protestul din fața Ambasadei Rusiei.

În același timp, George Simion a fost apostrofat de simpatizanții AUR că a mers la Ambasada Rusiei și a fost trimis de aceștia la ”ambasada globaliștilor și Ursula (von der Leyen, președinte Comisiei Europene, n.red.). Un alt simpatizant al lui Simion l-a certat pe acesta că ”nu îl vede la ambasada Americii” și că ”își dă arama pe față”, fiind ”prea pro-NATO și UE”. Simion este îndemnat de fanii săi să ”nu lovească în simpatizanți”.

Întrebat de g4media.ro de ce nu a optat pentru promovarea protestului la fel cum face cu alte evenimente sau inițiative pe care le are, George Simion a trimis un mesaj audio reporterului în care a numit publicația ”zoiniță”, spunând că ”i s-a stricat telefonul” (zoiniță – termen basarabean care definește, în batjocură, o persoană/lucru murdar, nespălat sau care nu se îngrijeşte/de la ”zoaie”, n.red.).

De menționat este că înainte de protest George Simion a făcut live cu telefonul promovând un mesaj împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, pe care l-a adresat și fizic în Parlament. De asemenea, la puțin peste o oră de la începutul protestului, Simion a publicat pe Facebook traseul evenimentului din 27 februarie, un protest pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Simion o publicat o singură fotografie de joi seară, dar în cadrul unui comentariu, ca răspuns la sesizarea unei persoane pe care a numit-o ”troll”.

De asemenea, reporterul g4media.ro de la fața locului a observat mai mulți simpatizanți și membri AUR care filmau evenimentul și făceau fotografii. Totodată, Simion avea două telefoane în mână în momentul protestului. Cu toate acestea, pe pagina lui Simion sau a partidului nu a apărut nicio postare în timpul protestului din fața Ambasadei Rusiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…