Avem o nouă nominalizare la concursul „Prostul României”?

Avem o nouă nominalizare la concursul „Prostul României”?

Situație incredibilă în județul Satu Mare. Pe fondul geloziei, un bărbat și-a agresat iubita, care s-a întors de la muncă din străinătate. Agresorul suspecta că femeia l-ar fi înșelat, așa că după ce a agresat-o fizic și verbal, i-a luat bagajele și le-a dat foc. Doar că bărbatul nu știa că a luat valiza plină cu bani, nu cea cu haine, scrie presasm.ro .

Conform informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 17.00. în satul Lipău din comuna Culciu.

Femeia (58 de ani) le-a spus polițiștilor – conform martorilor – că iubitul său (69 de ani), aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat-o fizic și verbal, pe fondul geloziei, după care a dat foc unui geamantan în care s-ar fi aflat suma de circa 40.000 de lei.

Polițiștii au emis pe numele bărbatului un ordin de protecție provizoriu, care îi interzice să se apropie de iubita lui pentru următoarele cinci zile. De asemenea, bărbatul s-a ales și cu un dosar penal după loviturile aplicate victimei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...