Avem prima semifinală la Australian Open. Momentul răzbunării pentru Aryna Sabalenka

Avem prima semifinală la Australian Open. Momentul răzbunării pentru Aryna Sabalenka

Aryna Sablaneka, numărul 2 mondial, îşi continuă cursa de apărare a titlului la Australian Open, după ce a reuşit să se califice, azi, în semifinalele acestei competiţii, prima de Mare Şlem a sezonului.

Aryna Sabalenka este campioana en-titre de la Australian Open. Foto Getty images

La Melbourne Park, belarusa de 25 ani a trecut ușor, în două seturi, cu 6-2, 6-3, după doar 71 de minute de joc, de cehoaica Barbora Krejicikova, cap de serie numărul 9 şi campioană la Roland Garros în 2021. Aryna Sabalenka nu a pirdut niciun set la Australian Open 20224 și o va avea ca adversară în penultimul act pe Coco Gauff din Statele Unite, numărul 4 mondial, care a dispus la rândul ei, cu 7-6 (6), 6-7 (3), 6-2, de ucraineanca Marta Kostiuk (37 WTA).

Gauff, în vârstă de 19 ani, campioană la US Open în sezonul trecut, va disputa cu această ocazie prima sa semifinală la Australian Open. Duelul dintre Aryna Sabalenka şi Coco Gauff este o reeditare a finalei de anul trecut de la Flushing Meadows, câştigată de americancă, astfel că partida din semifinale este un prilej pentru bielorusă de a-și lua revanșa. Cele două se vor lupta pentru un loc în ultimul act al competiții joi, de la ora 10.30.

Linda Noskova, 50 WTA - Dayana Yastremska, 93 WTA (mâine, ora 3.00) și Anna Kalinskaya, 75 WTA - Qinwen Zheng, 15 WTA (mâine, ora 10.15) sunt partidele în urma cărora vor fi desemnate celelalte două semifinaliste.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat