Aventură cu năbădăi între o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani

Aventură cu năbădăi între o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani

S-au cunoscut pe când ea avea doar 16 ani, iar el 50. A fost dragoste la prima… convorbire, căci cei doi s-au cuplat pe Internet. După șase luni în care s-au cunoscut online, cei doi au decis să se întâlnească față-n față. Acela a fost și momentul în care actorul Doug Hutchinson a aflat că tânăra era de fapt… minoră. Relația lor a evoluat încetul cu încetul și au ajuns chiar și la căsătorie.

Povestea neobișnuită a unui cuplu de peste Ocean

Courtney și Doug s-au plăcut instant, iar relația lor a evoluat natural. După ce adolescenta a primit binecuvântarea părinților, s-a mutat cu actorul american. Căsătoria neobișnuită a celor doi a fost subiect de discuție în toate tabloidele din lume.

Atenția pe care a atras-o asupra sa a propulsat-o pe Courtney în câteva emisiuni de tip reality-show. Așa se face că a fost distribuită în proiecte precum „Good Morning, America”, E!News sau Vh1 Couples Therapy.

În toți acești ani, starleta a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, aspectul ei fizic ajungând total diferit față de cel pe care îl afișa la doar 16 ani. Astăzi, are 25 de ani și are un chip vizibil îmbătrânit și… chirurgical ajustat.

De ce au divorțat

În 2013, cei doi au anunțat că vor divorța, motivând că diferența de vârstă dintre cei doi este cea care îi împiedică să aibă o relație armonioasă. Divorțul n-a ajuns să se pronunțe atunci, cei doi împăcându-se câteva luni mai târziu. Mai mult de atât, în 2016, starleta rămăsese însărcinată, urmând să aducă pe lume primul copil al cuplului.

Din păcate pentru ei, sarcina a încetat din evoluție la trei luni. Tocmai această tragedie a făcut ca relația lor să se destrame. În februarie 2017, Courtney și Doug și-au anunțat despărțirea finală și irevocabilă. Divorțul s-a pronunțat, însă, la începutul lui 2019. SURSA: Redacția.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…