Aventurile americanului care și-a luat un abonament pe viață la o companie aeriană. „A trăit ca un sultan“

Aventurile americanului care și-a luat un abonament pe viață la o companie aeriană. „A trăit ca un sultan“

Un american duce o viață de nabab după ce a avut inspirația în anul 1990 să cumpere un abonament la compania aeriană United Airlines.

Tom Stuker FOTO The Washington Post

Tom Stuker, din New Jersey, în vârstă de 69 de ani, a zburat peste 37 de milioane de kilometri și a vizitat peste 100 de țări pe baza abonamentului care l-a costat 290.000 de dolari. Practic, el a zburat în total o distanță de zeci de ori mai mare decât cea parcursă de misiunea spațială Apollo 11 până la Lună și înapoi, informează The Guardian.

În cei 33 de ani de când a cumpărat abonamentul, Stuker a petrecut între „200 și 250 de zile pe an în aer”, exceptând perioada de pandemie, și spune că vrea să continue să zboare cât mai mult.

Tom Stuker FOTO The Washington Post

Tom Stuker FOTO The Washington Post

Pentru că a zburat atât de mult, Tom Stuker profită de toate bonusurile oferite de compania aeriană pentru clienții fideli. „Stuker a trăit ca un sultan pe milele United de atunci – apartamente în hoteluri de lux din toată lumea, săptămâni de croaziere Crystal, mese gourmet de la Perth la Paris”, potrivit Washington Post.

Americanul și-a folosit avantajele ca să îi reamenajeze casa fratelui său și „odată, a plătit cu carduri Walmart cadou în valoare de 50.000 de dolari într-o singură zi”.

Stuker a câștigat și o licitație organizată în scopuri caritabile pentru a apărea într-un episod din serialul Seinfeld, licitând 725.000 de kilometri parcurși în zbor.

Au fost, însă, și momente neplăcute în timpul zborurilor. El a fost martor la moartea a patru persoane care zburau cu același avion ca și el, toate în urma unor atacuri de cord. „I-am cunoscut pe unii din ei. Au murit pur și simplu pe locurile lor. Ultimul tip era la business cu mine, de la Chicago la Narita (Tokyo). L-au acoperit cu o pătură și i-au pus centura la loc.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?