Avertisment cu privire la posibile atacuri Hamas în Germania

Avertisment cu privire la posibile atacuri Hamas în Germania

În timp ce trupele israeliene au intrat în Gaza pentru raiduri localizate, ca să elimine teroriștii Hamas joi, serviciile federale de informații ale Germaniei au estimat că aproximativ 450 de agenți Hamas sunt activi în țară, potrivit Jerusalem Post.

Sunt sute de agenti Hamas infiltrati in Germania FOTO Shutterstock

Jerusalem Post l-a contactat pe generalul de brigadă (în retragere) Amir Avivi, fondator și CEO al IDSF (Forumul Israelului pentru Apărare și Securitate) pentru comentarii cu privire la această situație.

Avivi a spus că Germania ar trebui „să aresteze acești oameni” și „să ia măsuri împotriva entității extremiste” .

El a spus: „Hamas este Statul Islamic. Este o ideologie foarte periculoasă. Cu ceea ce se confruntă Israelul, Europa va experimenta dacă nu ia măsuri”. Teroriștii Hamas au străpuns bariera de securitate a Israelului sâmbăta trecută și au ucis peste 1.300 de oameni.

Avivi a cerut Germaniei să reprime mediul permisiv pentru Hamas în Republica Federală, declarând „Cu cât mai devreme, cu atât mai bine”. El a subliniat că autoritățile germane „trebuie să fie preventive”.

Generalul a remarcat că „singura diferență dintre naziști și Hamas este nivelul capacităților. Germania trebuie să se gândească la Hamas ca la o entitate care dorește să elimine Israelul”. El a menționat că Hamas a măcelărit bebeluși și a comis atrocități împotriva evreilor la o scară vastă, nemaivăzută de la mișcarea hitleristă.

Rabinul Abraham Cooper, decanul asociat al organizației evreiești pentru drepturile omului, Centrul Simon Wiesenthal, a declarat pentru că „Serviciile de informații germane și-au făcut treaba acum, autoritățile trebuie să o facă pe ale lor – să rețină operatorii Hamas acum”.

Potrivit celui mai recent raport de informații federale, un total de 1.250 de susținători și membri Hezbollah sunt activi pe teritoriul Germaniei.

Guvernul federal a scos în afara legii activitățile ambelor mișcări teroriste islamiste, dar nu a reușit să-și pună în aplicare legile împotriva terorismului împotriva agenților Hamas și Hezbollah și, uneori, finanțarea terorii acestora, spun criticii.

Wim Kortenoeven, un important expert israelian în Hamas, a declarat pentru surs citată că „Există o reticență pentru Germania și olandezi de a acționa conform propriilor legi” împotriva teroriștilor și a organizațiilor islamiste. Kortenoeven, care a fost prevăzător în scrierile sale despre Hamas, a spus că a scris în cartea sa din 2007 că „Hamas va însemna genocid împotriva statului evreu”. El a continuat „Nu se vor transforma niciodată în altceva”. El a citat Pactul Hamas care cere anihilarea evreilor de pe tot globul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat