AVERTISMENT În România este în plină desfășurare jaful secolului. Un grup infracțional organizat, susținut de ruși și de către câțiva miliardari israelieni controversați, desfășoară un atac asupra statului.

AVERTISMENT În România este în plină desfășurare jaful secolului. Un grup infracțional organizat, susținut de ruși și de către câțiva miliardari israelieni controversați, desfășoară un atac asupra statului.

Reportaje-Live : În România este în plină desfășurare jaful secolului. Un grup infracțional organizat, susținut de ruși și ajutat cu suport intell de către câțiva miliardari israelieni controversați, desfășoară un atac asupra statului.

Mai oameni buni, cum puteti fi atat de naivi?

Cum puteti crede ca votul, un instrument democratic, poate opri atacul grupului infractional organizat PSD-ALDE? Voi contrapuneti instrumente soft democratice unui razboi proxy?

Am o veste proasta.

În România este în plină desfășurare jaful secolului. Un grup infractional organizat, susținut de ruși și ajutat cu suport intell de către câțiva miliardari israelieni controversați, desfășoară un atac asupra statului. Toti au cate un interes in treaba asta si si-au dat mana.

Nu este nimic nou sub soare. Genul acesta de preluare "soft" a puterii si resurselor, se practica de zeci de ani in tarile din Africa. Miza la noi nu sunt doar resursele ci si faptul ca Romania este pe linia a doua placi tectonice civilizationale.

"Vom merge la vot si ii vom zdrobi, vom pune la punct PSD-ul in 26 mai, ne luam tara inapoi etc "

Permiteti-mi sa zambesc amar. Alegerile europarlamentare nici macar nu sunt o miza pentru ei pentru ca oricum sunt paria Europei.

Miza acestor infractori si tradatori de tara sunt resursele Romaniei, este bugetul statului, sunt companiile valoroase de stat. Este o miza de zeci de miliarde de euro in cativa ani la capatul carora votul vostru nu va mai insemna nimic. Ce a insemnat votul locuitorilor Chisinaului dupa miliardul furat?

Voi intelegeti ca peste doi ani este posibil ca votul vostru sa fie zero?

Multi oameni inteligenti judeca lucrurile intr-o cheie simpla, politica. Dar aici nu mai este vorba de politica, de voturi, de democratie. De aceea numesc liderii opozitiei panselute. Pentru ca nu inteleg miza reala a jocului, nu inteleg actorii si solutiile lor sunt pur politice si total ineficiente.

Ei trebuie sa puna presiune pe institutiile statului care au cedat. Unde sunt serviciile noastre? De ce nu se sesizeaza procuratura cand este vizibil de pe luna ce se intampla? De ce justitia pe care o aparam in strada da achitari si pedepse blande atunci cand nu se pensioneaza anticipat la 40 de ani resetand absolut intanplator procesele marilor corupti?

Pare exagerat acum dar peste 2 ani nu va mai parea deloc. Acum 3 ani nimeni nu credea ca vom ajunge la momente gen 10 august, la legi date ca in tarile bananiere pentru a albi infractorii, la jurnalisti amenintati cu moartea de politisti sau cetateni batuti si ridicati de pe strada de jandarmerie.

Dragnea si papusarii din spatele lui se pregatesc sa ne scoata din Europa.

Stiti de fapt care este adevarata miza cu repatrierea aurului?

Nu vor sa riste sa pateasca ce a patit Maduro si Venezuela. Asa cum stiti din momentul in care lui Maduro i-a fost contestata legitimitatea, nimeni in afara de rusi nu a mai imprumutat Venezuela. Singura garantie pentru noi imprumuturi era aurul Venezuelei de la Londra. Este stiut ca orice dictatura se poate sufoca financiar si va ceda pana la urma.

Repatrierea aurului este o masura preventiva. Este garantia lor ca vor putea imprumuta in continuare bani dupa ce vor scoate Romania din Europa. Se pregatesc pentru momentul cand nimeni nu va mai imprumuta Romania

Epilog

Niciodata nu a fost mai important sa mergem la vot. Niciodata nu a fost un referendum mai important cu atat mai mult cu cat este pe tema justitiei. Este musai sa mergem toti la vot dar la orice analiza mai atenta ne dam seama ca nu va rezolva mare lucru. Nu te poti duce la un razboi proxy, asimetric etc cu arme soft folosite in democratii functionale. Este momentul sa punem toti umarul pentru ca o prapadita de stamplila nu schimba mare lucru.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa