AVERTISMENT/Cardinal austriac, favorit să devină URMĂTORUL PAPĂ despre pericolul ISLAMIST: Doamne, ai milă de Europa și de poporul tău!

AVERTISMENT/Cardinal austriac, favorit să devină URMĂTORUL PAPĂ despre pericolul ISLAMIST: Doamne, ai milă de Europa și de poporul tău!

Un cardinal austriac, aflat printre cei favoriti sa ocupe Sfantul Scaun dupa Papa Francisc, a avertizat in privinta “cuceririi islamice a Europei”, scrie The Telegraph.

Potrivit articolelor despre discursul sau, ce a marcat a 333-a aniversare a Bataliei de la Viena, Cardinalul Christoph Schonborn a spus: “Va fi o cucerire islamica a Europei? Multi musulmani vor asta si spun: Europa este la sfarsitul ei.”

“Doamne, ai mila de Europa si de poporul tau, care este in pericol sa renunte la mostenirea crestina”, s-a rugat cardinalul.

El a spus ca acest lucru se simte deja “nu numai din punct de vedere economic ci, mai presus de toate, in chestiunile umane si religioase”.

Aceste declaratii au fost date duminica la evenimentul religios “Sfantul Nume al Mariei”, care a marcat a 333-a aniversare a Bataliei de la Viena din 1683, in care fortele crestine au invins armata Imperiului Otoman.

Cardinalul Schonborn, 71 de ani, este un conservator ce a fost invatacel al Papei Benedict XVI si, uneori, este numit “fiul spiritual” al fostului papa.

Nota Redacției: Cine a fost în vara aceasta la Viena putea vedea trupele cu arma la vedere. Ele sunt în toate marile orașe occidentale...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…