Avertizare de călătorie pentru Belgia. Grevă generală în mai multe sectoare de activitate

Avertizare de călătorie pentru Belgia. Grevă generală în mai multe sectoare de activitate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează, marți, cetățenii români care se află, tranzitează sau care au de gând să călătorească în Belgia că este planificată pentru miercuri, 09 noiembrie, o grevă generală în mai multe sectoare de activitate. Astfel, ar putea fi afectată activitatea aeroporturilor și a mijloacelor de transport public, conform Agerpres .

Miercuri va avea loc o grevă generală în Belgia. Foto: Arhivă

MAE recomandă urmărirea paginilor de Internet ale celor două aeroporturi principale, Zaventem şi Charleroi .

De asemenea, pentru circulația trenurilor se recomandă urmărirea paginii web , iar pentru informaţii cu privire la transportul public în Bruxelles aici și aici .

MAE subliniază că cetățenii români pot cere asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile sunt redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Totodată, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României din Belgia: +32497428663.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă și consultarea următoarelor pagini de Internet: http://bruxelles.mae.ro , www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" care acordă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu