Avion militar ucrainean, prăbuşit în apropiere de Kiev, cu 14 persoane la bord

Avion militar ucrainean, prăbuşit în apropiere de Kiev, cu 14 persoane la bord

Un avion militar ucrainean s-a prăbuşit joi în apropiere de Kiev, cu 14 persoane la bord, a anunţat serviciul pentru situaţii de urgenţă, conform AFP.

Avionul s-a prăbuşit în apropiere de localitatea Trîpillea, la aproximativ 50 de kilometri sud de capitala ucraineană, a precizat aceeaşi sursă.

Anterior, Ministerul ucrainean al Apărării a comunicat că trupe ruseşti au atacat un aerodrom din apropierea capitalei ucrainene Kiev, cel puţin trei elicoptere ruseşti fiind ulterior doborâte, relatează DPA. Dar nu a existat nicio confirmare independentă a informaţiilor conform cărora trupe ruseşti au preluat controlul asupra aeroportului.

Aerodromul Hostomel este situat la aproximativ 30 de kilometri nord-vest de centrul capitalei ucrainene.

Un consilier al ministrului ucrainean de interne, Anton Heraşcenko, a redistribuit pe Facebook videoclipuri cu ceea ce a spus că sunt elicoptere ruseşti care au fost doborâte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…