Avionul cu care Viorica Dăncilă venea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu; decizia a aparţinut pilotului

Avionul cu care Viorica Dăncilă venea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu; decizia a aparţinut pilotului

Un avion care efectua un zbor charter, la bordul căruia se afla premierul Viorica Dăncilă, a aterizat joi seara, pe aeroportul din Sibiu, decizia aparţinând pilotului aeronavei, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu, Alexandra Păcurar.

"În cursul serii de 24.01.2019, un zbor charter care îl avea la bord pe premierul României aterizat la Sibiu. Decizia de aterizare la Sibiu a fost luată de comandantul aeronavei", a explicat reprezentanta aeroportului sibian.

Potrivit sursei citate, "nu era o cursă programată" şi ulterior din Sibiu, premierul nu a mai plecat cu avionul.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă venea de la Bruxelles unde, miercuri şi joi, a efectuat o vizită de lucru în vederea prezentării priorităţilor preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în cadrul sesiunii plenare a Comitetului Economic şi Social European (CESE). De asemenea, premierul a avut şi o întrevedere bilaterală cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria