Avionul lui Putin ar fi părăsit Moscova și ar fi ajuns la una dintre reședințele din Sankt Petersburg

Avionul lui Putin ar fi părăsit Moscova și ar fi ajuns la una dintre reședințele din Sankt Petersburg

Avionul președintelui Vladimir Putin ar fi decolat de pe Aeroportul Vnukovo din Moscova și se presupune că se îndreaptă spre Sankt Petersburg, a anunțat Moscow Times citând datele de trafic aerian de pe FlightRadar24.

Aeronava a părut să dispară din sistemul de urmărire deasupra regiunii Tver din nord-vestul Rusiei, unde se află una dintre reședințele lui Putin.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat afirmațiile potrivit cărora liderul rus ar fi fugit din Moscova. Potrivit acestuia, președintele lucrează la Kremlin, conform Kommersant.ru.

La serviciu împreună cu Putin s-ar afla și premierul Mihail Mișuștin, a transmis serviciul de presă al guvernului. Aceștia au precizat că Mișustin are o serie de întâlniri cu membrii Guvernului, inclusiv cu privire la punerea în aplicare a instrucțiunilor date în cadrul unei reuniuni privind dezvoltarea industriei aviatice la Kazan.

Vladimir Putin, în timpul unui discurs video, a recunoscut că situația din Rostov pe Don este complicată și a vorbit despre ”trădare”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB