Avocat din Timiș, trimis în judecată; a pretins bani ca să intervină pentru vânzarea ilicită a unui imobil

Avocat din Timiș, trimis în judecată; a pretins bani ca să intervină pentru vânzarea ilicită a unui imobil

Procurorii DNA l-au trimis în judecată sub control judiciar pe Cosmin Panduru, avocat în cadrul Baroului Timiș, pentru trafic de influență, după ce a pretins bani în schimbul unor intervenții pentru vânzarea ilicită a unui imobil ca să nu mai poată fi supus procedurii de executare silită.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis marți AGERPRES, în contextul desfășurării unui proces civil de partaj, Cosmin Panduru, în calitate de avocat în cadrul Baroului Timiș, a pretins de la una dintre părțile implicate în cauză suma de 2.000 euro.

"Banii respectivi au fost pretinși pentru ca inculpatul să intervină pe lângă un executor judecătoresc și să-l determine să permită persoanei respective ca, printr-o modalitate ilicită, să vândă un imobil, astfel încât acesta să nu mai poată fi supus procedurii de executare silită. Ulterior, în același context, în perioada august — septembrie 2017, inculpatul Panduru Cosmin și-a mărit pretențiile la 4.000 de euro, din care 2.000 i-au fost remiși efectiv la data de 26 septembrie 2017", susțin procurorii.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Timișoara, cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe