Avocata lui Trump, anunț și dezvăluiri șocante: „Suntem gata să răsturnăm situaţia în mai multe state”

Avocata lui Trump, anunț și dezvăluiri șocante: „Suntem gata să răsturnăm situaţia în mai multe state”

Avocatul preşedintelui Trump, Sidney Powell, a făcut afirmaţii şocante într-un interviu acordat canalului de televiziune Fox, duminică, susţinând că personalul de campanie al preşedintelui american a descoperit dovezi clare că maşinile care intabulau voturile le treceau de la Trump la Biden în mai multe state, relatează  Epoch Times .

Powell a declarat că „ne pregătim să schimbăm [overturn, n.r.] rezultatele alegerilor în mai multe state”, iar la insistenţele moderatoarei care a întrebat dacă are suficiente dovezi care să asigure victoria în instanţe, Powell a răspuns: „Nu fac comentarii fără să am dovezi care să le susţină”.

Powell, fost procuror federal şi avocatul care l-a reprezentat pe gen. Michael Flynn în procesul intentat pe baza unor dovezi fabricate de FBI, a spus că ar exista cel puţin un denunţător care a depus mărturie aducând dovezi cu privire la unele capabilităţi ale software-ul din maşinile de vot, care permitea fraudarea alegerilor.

„Avem atât de multe dovezi, vin şuvoi”, a declarat Powell.

„Pot să încarce software de pe o unitate de memorie introdusă în aparat [de votare n.r.], pot încărca software de pe internet ... chiar din Germania sau Venezuela”, a spus ea, adăugând că cei din spatele schemei „pot urmări situaţia voturilor în timp real” şi „pot schimba voturile în timp real” sau chiar „de la distanţă”.

Powell consideră că software-ul a fost folosit pentru a schimba voturile de la Trump către Biden, menţionând „am identificat matematic algoritmul exact pe care l-au folosit - şi pe care au planificat să îl folosească de la început”.

Powell a menţionat că afirmaţiile nu sunt noi şi că liderii democraţi au investigat, de asemenea, spargerea integrităţii sistemelor de vot ale companiilor Dominion, Election Systems & Software şi Hart InterCivic.

„(Avem) temeri cu privire la răspândirea şi efectul investiţiilor de capital privat în multe sectoare ale economiei, inclusiv în industria tehnologiei electorale - o parte integrantă a procesului democratic al naţiunii noastre”, au scris democraţii în scrisori către producători doar cu un an în urmă.

„Aceste probleme ameninţă integritatea alegerilor şi demonstrează importanţa sistemelor electorale puternice, durabile şi care nu sunt vulnerabile la atac”, au adăugat democraţii la acea vreme.

Dominion a negat categoric că maşinile sale pot fi folosite pentru a frauda alegerile.

„Dominion neagă în mod categoric orice acuzaţii cu privire la transferuri de voturi sau presupuse probleme software ale sistemelor noastre de vot”, se afirmă într-o declaraţie.

"Sistemele noastre continuă să numere în mod fiabil şi precis buletinele de vot, iar autorităţile electorale de stat şi locale au confirmat public integritatea procesului", a adăugat compania.

Într-un alt interviu de duminică, Rudy Giuliani a afirmat, de asemenea, că are tot mai multe dovezi ale fraudei electorale, ajungând să afirme că au fost deja identificate suficiente buletine ilegale pentru ca Trump să câştige în statele cheie.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...