Avocata rusă care s-a întâlnit cu Trump Jr. spune că este gata să depună mărturie în Congres

Avocata rusă care s-a întâlnit cu Trump Jr. spune că este gata să depună mărturie în Congres

Avocata rusă Natalia Veselnițkaia, care s-a întâlnit cu Donald Trump Jr. după ce tatăl acestuia, Donald Trump, a obținut nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din 2016 din SUA, a afirmat că este gata să depună mărturie în Congres pentru a risipi ceea ce ea a anumit ''isteria de masă'' în legătură cu întâlnirea respectivă, relatează miercuri agenția Reuters.

Fiul cel mare al președintelui Trump a acceptat nerăbdător anul trecut să se întâlnească cu Veselnițkaia, despre care el a spus că era o avocată a guvernului rus care ar fi putut să ofere informații compromițătoare despre contracandidata democrată Hillary Clinton, potrivit e-mailurilor publicate de către Donald Trump Jr.

Anterior Veselnițkaia a afirmat că este o avocată independentă, că niciodată nu a obținut informații compromițătoare despre Clinton și că nu are legături cu Kremlinul.

''Sunt gata să clarific situația din spatele acestei isterii de masă, dar numai prin intermediul unor avocați sau depunând mărturie în Senat'', a afirmat Veselnițkaia într-un interviu pentru televiziunea rusă RT difuzat marți seara.

Oficiali ruși au dezmințit în mod repetat afirmațiile SUA potrivit cărora Moscova a intervenit în campania prezidențială americană pentru a-l ajuta pe Donald Trump să câștige alegerile.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...