Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Nu va face nicio zi de pușcărie! Suferă de probleme psihice“

Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Nu va face nicio zi de pușcărie! Suferă de probleme psihice“

Avocatul lui Mario Iorgulescu este convins că Mario Iorgulescu, condamnat recent la ani mulți de închisoare, nu va sta nicio zi după gratii.

Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost condamnat vineri la 15 ani și 8 luni de închisoare , după ce accidentul rutier în care a fost implicat s-a soldat cu decesul altui șofer.

Avocatul acestuia, Florin Durgheu, a vorbit la ProSport Live despre acest subiect și a spus că acesta nu va face nicio zi de închisoare.

Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de închisoare deoarece autoritățile italiene au respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare, potrivit avocatului Florin Durgheu.

„Autoritățile italiene au respins în mod definitiv mandatele europene de arestare și au constatat că Mario suferă de acele probleme psihice.

Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano.

De fapt și de drept, și dacă i-ar fi doi ani, cinci ani sau 35 de ani, e absolut egal, deoarece Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie, autoritățile Italiei respingând definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Și din perspectiva asta era normal să avem parte de o abordare corectă, să nu se țină seama că Mario Iorgulescu este fiul președintelui LPF, care de fapt a fost ținta și prin fiu au vrut să lovească în domnul Iorgulescu. Asta se vede evident, din avion”, a declarat avocatul Florin Durgheu, la ProSport Live.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, omorându-l pe şoferul acesteia, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii. În urma analizei probelor biologice s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l şi era sub influenţa cocainei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”