Avocatul PSD, promovat de Sputnik, instigă profesorii să încalce legea și să-și dea măștile jos

Avocatul PSD, promovat de Sputnik, instigă profesorii să încalce legea și să-și dea măștile jos

Avocatul Gheorghe Piperea, cel care a întocmit denunțul unui grup de parlamentari PSD la adresa lui Nicușor Dan, a scris o postare pe contul de Facebook în care spune că, dacă profesorii și-ar da jos măștile, nu i-ar băga nimeni la pușcărie. Piperea nu e la prima opinie similară.

Avocatul Gheorghe Piperea este printre personajele cele mai apreciate de publicația pro-rusă Sputnik, fiind preluat frecvent de acest site.

"Profesorii se plâng de ochi înroșiți de la măsti, care orienteaza ascendent respiratia, cu tot cu microbii “colectati” din aerul respirat, imbibat cu CO2. Se plâng si ca nu se pot face înțeleși când vorbesc de dupa masca. Se și tem însă. De aceea, cei mai multi aleg sa se supună.

Daca ar da toti sau macar o minoritate semnificativa mastile jos, nu i-ar baga nimeni in puscarie. Nu exista puscarie pentru toti. Nu exista militie suficienta pentru a-i lua la rand si a-i amenda pe toti cei care ar refuza sa poarte masca. Pur si simplu, regulile s-ar schimba, pe model suedez, sub impactul unei asemenea mișcări de masă. Am reveni la normal si toti ne-am proteja si i-am proteja si pe ceilalti asa cum facem cand sunt raceli sau gripa. Nu e nevoie sa fim super-eroi pentru asta", este o parte din mesajul adresat profesorilor de avocatul Gheorghe Piperea. 

Piperea a susținut și demersurile Avocatului Poporului

”S-a terminat cu arestul forțat, la domiciliu sau în “spitale” de carton, pe motiv de carantinare a cetățenilor români reveniți din străinătate sau de internare obligatorie a asimptomaticilor pe motiv de infectare cu coronavirus”, a fost reacția lui Gheorghe Piperea după ce Avocatul Poporului a sesizat CCR în legătură cu prevederile art. 25 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 (a Sănătății ) și cele ale art. 8 din OUG nr. 11/2020, referitoare la măsurile de carantină, izolare și internare obligatorie a persoanelor cu boli transmisibile. 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, un personaj cu un CV controversat

2 ZVON O halcă din PSD se va desprinde din partid după 6 decembrie! Se vorbește despre 25 de senatori și deputaț…

3 „Pe ăsta l-am arestat eu!” / Berbeceanu, uluit după ce un fost şef al prostituatelor a ajuns consilier local PSD…

4 „În China sau în Singapore ar fi fost executat pe loc” / Romeo Dunca despre „moștenirea” lăsată de omul PSD

5 BREAKING Aproape un milion de euro ascunși în ligheane sau în pereți / „Noi fabrici de permise” descoperite de p…