Bacău: Anchetă după ce un poliţist a intrat în sediul IPJ cu arma în mână, agitat şi vorbind incoerent

Bacău: Anchetă după ce un poliţist a intrat în sediul IPJ cu arma în mână, agitat şi vorbind incoerent

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău a declanşat o anchetă internă după ce un poliţist din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Bacău a intrat luni, în sediul IPJ, având arma în mână, agitat şi incoerent în exprimare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cristina Păduraru, a declarat, pentru AGERPRES, că poliţiştii care au asistat la incident i-au cerut colegului lor să predea imediat arma, iar acesta s-a supus de bună voie.

"Astăzi, în jurul orei 9,00, agentul de poliţie din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Bacău, aflat în serviciu şi având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie într-o stare vizibilă de agitaţie şi vorbind incoerent. Avea arma scoasă din toc, dar nu a ameninţat. Fiind foarte agitat şi nevorbind coerent pentru a ne putea da seama ce anume îl supără, a trebuit să îl lămurim să predea armamentul. S-a supus de bună voie şi ulterior s-a calmat. În acest moment, el este sub supravegherea personalului abilitat din spital. S-a declanşat o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate situaţia de fapt a colegului nostru", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru.

Poliţistul are 29 de ani, a absolvit Şcoala de Poliţie în 2013 şi este căsătorit. AGERPRES / (A - Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

3 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Vlasov juca milioane euro din banii Camerei de Comerț la cazinou. Cămătarii îi „susțineau” pierderea