Bacău: Autorităţile au oprit căutările avionului despre care s-a presupus că s-a prăbuşit la Buhoci

Bacău: Autorităţile au oprit căutările avionului despre care s-a presupus că s-a prăbuşit la Buhoci

Autorităţile au oprit căutările avionului despre care s-a presupus că s-a prăbuşit la Buhoci , a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

"Pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în pădurea din zona localităţii Buhoci în urma unui apel care anunţa un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni. (...) Începând cu ora 20:25, acţiunea de căutare s-a încheiat. În urma analizei efectuate, având în vedere faptul că semnalul sistemului de alertare nu s-a repetat, căutarea se va relua în momentul în care vom primi noi date", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La căutări au participat aproape 80 de pompieri, poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari din mai multe localităţi.

De asemenea, de la Iaşi a fost trimis elicopterul SMURD care, după două ore de căutări, s-a întors la bază .

Potrivit IPJ Bacău, pompierii au fost anunţaţi de reprezentanţii Romatsa de un posibil accident aviatic în pădurea de lângă localitatea Buhoci. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante