Bacău: Două puşti, muniţie, o halebardă şi zeci de cuţite, descoperite în urma unei percheziţii domiciliare la Scorţeni

Bacău: Două puşti, muniţie, o halebardă şi zeci de cuţite, descoperite în urma unei percheziţii domiciliare la Scorţeni

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au găsit două puşti, un pistol air-soft, muniţie, o halebardă şi zeci de cuţite, în urma unei percheziţii domiciliare pe care au realizat-o la locuinţa unui tânăr de 28 ani, din comuna Scorţeni.

"În urma percheziţiei, poliţiştii au identificat două arme tip puşcă, 29 de cuţite de diferite dimensiuni şi inscripţii, o halebardă, un pistol tip air-soft, două tocuri pentru pistol, o pungă cu bile pentru arme tip air-soft, un încărcător pentru baterii folosite la armele air-soft, o sabie metalică şi un buzdugan confecţionate artizanal", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

În continuare se efectuează cercetări cu privire la legalitatea procurării şi deţinerii tuturor obiectelor identificate şi ridicate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. AGERPRES / (AS - autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”