Bacău: Prefectul Liviu Miroşeanu, nominalizarea PNL pentru primăria municipiului reşedinţă

Actualul prefect Liviu Miroşeanu este candidatul PNL pentru Primăria Bacău, în timp ce Ionel Palăr a devenit oficial candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, candidaturile celor doi fiind validate sâmbătă în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului, desfăşurat la Bucureşti.

"Mă bucură această decizie şi îmi voi da demisia din funcţia de prefect, pe care o deţin acum. Activitatea din ultimele luni m-a convins că se pot face foarte multe lucruri pentru oameni, cu condiţia să ştii şi să vrei. Am văzut multe erori, multă nepăsare şi sunt convins că deciziile trebuie luate altfel, mult mai aproape de semeni. În ultimele luni, în care am gestionat criza sanitară COVID-19, am înţeles şi mai bine că oamenii aşteaptă altceva de la administraţie şi de la politic, că băcăuanii au nevoie de cineva care chiar să îi asculte, să îi reprezinte şi care să rezolve problemele comunităţii, nu doar să promită. Cu siguranţă voi aduce calm, echilibru si eficienţă în administraţie, pentru că aceasta este calea, nu a celor care ţipă mai mult, se înghesuie în fotografii şi sunt falşi campioni pe Facebook", a declarat Liviu Miroşeanu, din potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către organizaţia PNL Bacău.

Şi preşedintele PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr, este convins că va face echipă bună cu Liviu Miroşeanu şi că vor reuşi, împreună, să învingă PSD în alegerile locale din septembrie.

"De 30 de ani, PSD îşi bate joc de judeţul Bacău: tinerii pleacă la muncă în străinătate, sărăcia pune stăpânire pe judeţ, în timp ce afacerile oamenilor de la PSD înfloresc. Judeţul Bacău are nevoie de o schimbare majoră, trebuie deschis şi dezvoltat, uliţele prăfuite trebuie să dispară, la poarta fiecărei gospodării trebuie să existe apă, gaze şi canalizare. Cu Liviu Miroşeanu la Primăria Bacău sunt convins că vom câştiga şi Consiliul Judeţean şi vom construi tot ceea ce nu s-a realizat timp de 30 de ani!", a spus Ionel Palăr, conform comunicatului menţionat. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

2 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…

5 Uite de ce a fugit în Dubai! DIICOT i-a pus sechestru lui Cristi Burci, patronul Adevărul și Prima TV